SAMSUN / LADİK - Akpınar Fen Lisesi

İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ

BURSLULUK VE YATILIK SINAVINDA ÇIKMAYAK KAZANIMLAR İÇİN  TIKLAYINIZ

Ağu

OKUL ÖZEL SERVİS ARAÇLARI ÇALIŞTIRILMASI İŞİNE AİT DUYURU  METNİ İÇİN TIKLAYINIZ

YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI (YKS) KAPSAMINDA TERCİH DANIŞMANLIĞI BAŞLAMIŞTIR

YKS TERCİH DANIŞMANLIĞI (28.07.2023 - 08.08.2023) TARİHLERİ ARASINDA OKULUMUZDA YAPILACAKTIR.

OKUL PANSİYONUNA MÜRAACAT EDECEK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE.

2023-2024 eğitim ve öğretim yılında pansiyonumuzda kalmak isteyen öğrenci velilerimizin ekte sunulmuş olan pansiyon kayıt evrakları dosyasını inceleyip, gerekli evrakların çıktısını alarak ekleri ile beraber eksiksiz olarak doldurduktan sonra okul idaresine 21-25 Ağustos 2023 tarihleri arasında teslim etmeleri gerekmektedir.

OKUL-AİLE BİRLİĞİ

GENEL KURUL TOPLANTIMIZ için tıklayınız

DYK DERS PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ

PANSİYONA KAYIT İÇİN İSTENEN ERVAK LİSTESİ TIKLAYINIZ

Ara

file:///C:/Users/W%C4%B0NDOWS10/Desktop/Patet%20faydal%C4%B1%20model%20afi%C5%9F/BROSUR-SAYFA-1.pdf

Nis

fatihprojesi.meb.gov.tr adresinden etab4 ve etab5´lere ait Romlar ve kurulum yönergeleri yayınlanmıştır.Tabletler bu romları kurunca serbest kalmaktadır.